STRATEGISKA "THINK TANK"

Vi brinner för att skapa möten för utveckling. Vi tror att allt börjar i möten mellan människor. Vi arbetar med människor, för människor och genom människor. Vi utvecklar och leder inspirerande affärsmöten som frukostmöten, föreläsningar, nätverkande och träningsdagar. Allt i syfte att lyfta våra kunder och partners till nya nivåer. Vi leder flertal affärsnätverk för ledare och affärsutvecklare. Framförallt tror vi på att mixa näringslivet ihop med sportens värld. Vi utvecklar och leder inspirerande affärsmöten som frukostmöten, föreläsningar, nätverkande och träningsdagar. Allt i syfte att lyfta våra kunder och partners till nya nivåer. 


Design A line styled icon from Orion Icon Library.

"Think Tank"  

Strategiskt affärsnätverk i syfte att accelerera utveckling. För ledare som vill växa i sin roll. Vi startar 2024 några strategigrupper för ledare som vill tillsammans med andra ledare skapa spännande diskussioner utifrån viktiga områden.  Våra strategigrupper träffas under 12 månader och våra träffar följer ett av oss utvecklat schema i syfte att hjälpa ledare att skapa förutsättningar att nå mål utöver det vanlig. 

Like Hand A line styled icon from Orion Icon Library.

Frukostsnack


Document Stack A line styled icon from Orion Icon Library.

Game Set & Talk 

Vi etablerar ett tennisnätverk med fokus på business,s tennis och utveckling.

Tennis är en sport där strategi för exeution är viktigt.

Uppmaning till handling

Detta är en handlingsuppmaning. För att ändra den behöver du bara markera texten och ersätta den med ditt eget innehåll. Använd uppmaningen för att visa sidans besökare vad de bör göra härnäst.